Sörök

Teljes kínálatunk

  • Lagerek

   Lager típusú söreink

  • Amadeus

   Amadeus

   1480Ft/l

   Tradícionális bécsi ászoksör. Világosbarna szín, karamelles, toffies illat, karamellmalátás íz, alacsony keserűség jellemzi. Könnyű láger sör, ami malátásabb, izgalmasabb a megszokott lágerekhez képest.

  • Guri Pils

   Guri Pils

   860Ft/l

   Német pilseni stílusú láger sör, amely pilseni és karamell maláta, illetve az újhullámos Német komló, a Polaris felhasználásával készült. Közepesen testes enyhén kenyeres és karamelles ízjegyek, visszafogott gyümölcsös komlóaroma közepes keserűség jellemzi.

   Díjak: 2016 KSE sörverseny Ezüst diploma

  • Gyümölcsös söreink

   Különféle gyümölcságyra fejtett söreink

  • Barack O’bama

   Barack O’bama

   1080Ft/l

   Sárgabarack ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

   Alkoholfok: 5V/V%
   Felhasznált komló: Polaris

  • Guri Meggyes

   Guri Meggyes

   1080Ft/l

   Meggy ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

   Díjak: 2016 Csehország Budejovice Kategória győztes ízesített sörök kategóriájában.

  • Guri Ribizlis

   Guri Ribizlis

   1080Ft/l

   Ribizli ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

  • Guri Szilvás

   Guri Szilvás

   1080Ft/l

   Szilva ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

   Díjak: 2016 Csehország Budejovice Kategória győztes ízesített sörök kategóriájában.

  • Ale-ek

   Ale típusú söreink

  • Delírium

   Delírium

   1780Ft/l

   Egy világos, valamelyest fűszeres, száraz, erős trappista ale egy kellemes lekerekített malátás ízzel és határozott keserűséggel. Meglehetősen aromás, fűszeres, gyümölcsös és könnyű alkoholos jegyekkel, amik a támogató, tiszta malátás jelleggel kapcsolódnak össze egy a magas alkohol szintje ellenére meglepően iható italt eredményezve.

  • Detox

   Detox

   1780Ft/l

   Egy olyan IPA, ami minden tekintetben túltesz a hagyományos IPA-kon. Minden alapanyagból többet használtunk, mint amit általában szoktunk az ilyen söröknél, ettől lesz Imperial IPA. Magas alkoholtartalom, nagy test, markáns keserű és orrbavágó gyümölcsös komlóaroma jellemzi.

  • Genezis

   Genezis

   1480Ft/l

   Apátsági felső erjesztésű világos sör. Egy olyan sör melynek gerincét az ötféle malátán belül a füstölt búzamaláta adja, amely remek párost alkot a felhasznált Angol Ale élesztő által adott gyümölcsös ízjegyekkel. Világos szín, krémes hab, enyhén füstös, gazdagon malátás íz, visszafogott gyümölcsös illat jellemez.

  • Hoptimal

   Hoptimal

   1480Ft/l

   Visszafogott, háttérben húzódó malátás jegyek, nagy test, intenzív gyümölcsös komlóillat jellemzi, amit a belefőzött 600 filter Earl Grey tea aromája egészít ki és tesz izgalmassá. Ebben a sörben a citrusos, trópusi gyümölcsös íz és illatjegyek keverednek a fekete tea ízével.

  • Mango No. 5

   Mango No. 5

   1580Ft/l

   Egy olyan Amerikai Pale Ale, amelyet tejcukorral krémesítettünk és az erjesztő tartályba hozzáadott mangó velővel tettük még gyümölcsösebbé. Alacsony alkoholtartalom, hatalmas test, visszafogott keserűség és erőteljes gyümölcsös illatok jellemzik.

  • Pompeii

   Pompeii

   1480Ft/l

   Tipikus American Pale Ale, amelyet áztatott pörkölt maláta levével természetes múdon vörösre festettünk, ennek köszönhetően nem érezni rajta pörköltmalátás jegyeket.

   Díjak: 2016 KSE sörverseny Gyémánt Diploma
   2016 Magyarország Söre

  • Prototyp

   Prototyp

   1480Ft/l

   Alacsony keserűségű, közepesen testes, krémes és meglehetősen ködös kinézetű IPA, amely a felhasznált újvilági komlóknak köszönhetően intenzív trópusi gyümölcsös komlóaromával bír. A sör a stílusának megfelelően kétszer van hidegkomlózva (simcoe, mosaic és citra komlókkal) annak érdekében, hogy egy igazi komlóbomba kerülhessen a poharakba.

  • Random Trip

   Random Trip

   1480Ft/l

   Közepesen testes félbarna sör, amely az American Pale Alere jellemző gyümölcsös komlóillaton túl, a sokféle maláta tesz egyedivé és izgalmassá.

  • Spicc

   Spicc

   1480Ft/l

   Egykomlós Amerikai IPA, amit gyömbérrel párosítottunk, ennek köszönhetően egy izgalmas aromát kapott a sör. A cél az volt, hogy egy könnyen fogyasztható IPA-t készítsünk.
   Díjak: 2016 KSE sörverseny Arany Diploma (Összesítésben 10. helyen végzett a több mint 150 sörből).

  • Summertime

   Summertime

   1480Ft/l

   Könnyű nyári ivósör. Egy olyan sört akartunk készíteni, amely a pilseni sörökhoz hasonlóan könnyen fogyasztható, de ízvilágában az újhullámos sörökhöz híven, illatos és izgalmas. Aranysárga szín, tartós hab, citrusos, gyümölcsös komlóillat, közepes test és mérsékelt keserűség jellemzi.

  • Sztahanov

   Sztahanov

   1480Ft/l

   Tipikus keleti parti IPA. Az IPA általában egy magas alkoholtartalmú, magas keserűségű, nagy testű, erősen illatos sör, ahol az ízesebb malátákkal óvatosan bánnak, annak érdekében, hogy a komlóaromára helyezzék a fogyasztó figyelmét. Az East Coast IPA szembe megy ezzel a nézettel. Ebben az esetben egy olyan IPA-t készítenek, ahol a gyümölcsös komlóaroma mellett, a malátás jegyek egyensúlyban vannak a komlóaromával.

  • Búzasörök

   Búzából készült söreink

  • A Füvesember

   A Füvesember

   1780Ft/l

   Könnyű üdítő jellegű búzasör. A Belga Búzasör, másnéven Witbier egy közepesen testes, alacsony keserűségű fűszeres frissítő. A frissességéért a belefőzött őrölt koriander, kardamom mag és a Bergamott citrom a felelős.

  • Bajor Búza

   Bajor Búza

   1780Ft/l

   Egy világos frissítő német búzasör erős szénsavassággal, száraz lecsengéssel, lágy kortyérzettel és sajátos banános szegfűszeges élesztő jelleggel.

  • Banana Joe

   Banana Joe

   1780Ft/l

   Szalmasárga színű, feltűnően zavaros megjelenésű, ami a főzése során felhasznált nagy mennyiségű búzamalátának köszönhető. Illatában banános-szegfűszeges illatjegyek párosulnak az amerikai Citra komló citrusos gyümölcsösségével. Vékony test jellemzi a kortyérzetet, ami egy visszafogott keserűséggel zárul.

  • Félbarna sörök

   Félbarna söreink választéka

  • A Keresztapa

   A Keresztapa

   1580Ft/l

   Készítettünk egy Stoutot, amit a stílusnak megfelően kellően testes, a sok és különféle pörköltmalátának köszönhetően karamelles, étcsokoládés, kávés ízjegyekben gazdag sör lett. Ezt a Stoutot a komlóforralás közben hozzáadott tejcukorral krémesítettük, így lett Milkstout. Azért, hogy még izgalmasabbá tegyük a sörünket, tettünk bele egy csavart, Bourbon vaníliát áztattunk az erjedésben lévő sörünkbe.

   Díjak: 2019 Csehország, Arany Sörpecsét

  • Amadeus

   Amadeus

   1480Ft/l

   Tradícionális bécsi ászoksör. Világosbarna szín, karamelles, toffies illat, karamellmalátás íz, alacsony keserűség jellemzi. Könnyű láger sör, ami malátásabb, izgalmasabb a megszokott lágerekhez képest.

  • Black Ball

   Black Ball

   1580Ft/l

   Fekete szín, krémes barna hab, étcsokoládés és enyhén fűszeresen gyümölcsös illat, nagy test, karamell és étcsokoládés íz, közepes keserűség jellemzi.

   Díjak: 2015 Csehország Arany sörpecsét Porter, Stout kategória 5. hely

  • Melange

   Melange

   1480Ft/l

   Jól kiegyensúlyozott, jól leerjesztett, keserű, de mégis malátás, tiszta és selymes, borostyán színnel rendelkező német sör. A keserűséget kiegyenlíti a maláta gazdagsága.

  • Random Trip

   Random Trip

   1480Ft/l

   Közepesen testes félbarna sör, amely az American Pale Alere jellemző gyümölcsös komlóillaton túl, a sokféle maláta tesz egyedivé és izgalmassá.

x